Nisam sponzorisani sportista, vjerovatno nikad i necu biti usled svog ponasanja..... ali mi je draze reci kako stoje stvari i pricati o necemu o cemu drugi cute...Nego biti licemjer koji ce da vam kaci kreatin i tvrdi da je naturalac.
U sledecim postovima kad obradimo hemiju, obradicemo suplemente...Rijesicemo zablude koje su vam nametnuli i analiziracu sta to radi a sta ne...Sta je vrijedno vaseg novca u zemlji u kojoj su prosjecne plate dovoljne tek da pokriju racun za struju i vodu.
..... Opet ja o hemiji. 

Disclaimer.
Steroidi nisu za svakog. Ako vec nemate udaren temelj i izbalansirano izgradjeno tijelo i par masa i defki iza sebe, samo se lazete i hemija vam nece pomoci da nadomjestite izostanak znanja i truda. Misici koji vam ne rastu su misici koje ne znate trenirati(iako mislite da znate). Nikog ne ohrabrujem niti nagovaram na uzimanje AAS. Nestrucnom upotrebom i neznanjem mozete samo izazvati sebi zdravstvene komplikacije i pri tom ostati nenabildovani.
PART1.
Kad su orali u pitanju...Kategorija stetocina
1. oral tren. Ne preporucujem ni takmicarima, ekstremno toksicno. Nema neke price o ovom.
2. Halotestin.
Rijetko se nalazi, utice na psihu i to ekstremno. Kolicina bijesa koju korisnici osjecaju je u nekim slucajevima dovodila da posle 5-7dana odustanu od upotrebe. Utice jako dobro na snagu i tvrdocu, vise nego na misicnu masu. U poslednjim nedeljama kad kalorije padnu dole, ovaj aas omoguci izuzetno jake treninge. Hepatoksican, ali agresija je najveca briga za one koji ne vladaju sobom a uzimaju ovaj aas.
3. anadrol. DHT derivat, jako tezak po prostatu, kosu..Zeludac ga jako tesko podnosi, visok stepen aromatizacije, mozete ocekivati visok pritisak i glavobolje.
Hepatoksican.

4 Winstrol(stanozolol). Dht derivat, problematican po kosi, prostati. Problematican po zglobovima, problematican po lipidima. Jako zastupljen kod vecine korisnika, iz razloga sto vlada mit da ovaj lijek spusta bf. On je tu da ucvrsti vec spremno tijelo, svojim takmicarima ga dajem u manjim dozama u periodima od par nedelja pred takmicenje. Vise nije bolje, pogotovo ako razmotrimo da se duzom upotrebom moze znacajno nastetiti radnim tezinama.
Ok prica:
1. Anavar.(oxandrolone)
Hem. strukt. slican winstrolu, ali za razliku od njega ne donosi probleme sa zglobovima i nije toliko agresivan po lipide. Utice na ATP te vas ocekuju jake pumpe i u situacijama kad nema mnogo hidrata u ishrani.
Pokazao se primjenom ok i kod zena i kod muskaraca, tarapeutska upotreba je ukljucivala i djecu kao i pacijente koji su imali alkoholom izazvane ciroze jetre.
Vecina muskaraca ga tretira kao steroid za zene, sto on nije. Ne samo da ne pravi probleme po zglobovima vec bih rekao da nekim mehanizmom djelovanja i pomaze, buduci da jedino u kombinaciji sa anavarom, wins mi nije pravio probleme po laktovima i koljenima. Jako je skup, ako je dobar, i mnogo je smeca na trzistu. Ne postoji jeftin a dobar anavar. Supresuje apetit te je pogodan za takmicare u pripremnim periodima.
2. Turinabol.
Isto poput anavara, upotrebljavan na muskarcima, zenama, djeci. U sustini mozemo ga posmatrati kao dianabol kom su oduzeta androgena svojstva. Prema tome nema retencije vode, ni vecine nuspojava vezanih za dbol. Dosta se fejkuje.
 3
Proviron.
Nije nesto sto ce vas nabildati ali ce pomoci da vam libido pobjesni, smanjivace vezivanje estrogena te manju potrebu za IA(femarom ili arimidexom). Pomoci ce vam da izgledate tvrdje, pod uslovom da je bf jednocifren. U studijama u kojim se davao i po 6mjeseci u kontinuitetu, nije obarao znacajnije nivoe testosterona, tako da sam po sebi nije znacajan supresor.
4
Oralni primobolan. Kad je primo u pitanju veoma je siguran za upotrebu, iskoristivost oralnog primobolana je manja nego kod injektivne varijante. Tesko se pronalazi. Ne aromatizuje, daje znacajno na tvrdoci. Primobolan ima svojstva da gradi i u kcal deficitu. Oralni primo licno nisam nikad ni vidio ovde, tako da nemam sta puno pisati o njemu..ali za slucaj da neko od vas ima opciju da nadje egzoticnije supstance, neka ga na listi..
5
. Dianabol.
U manjim dozama koje zagovaram, 20-30mg, nema nuspojava kod vecine korisnika..I on moze ici u ovu kategoriju orala. .Za vece doze ocekivano je da aromatizuje, dize pritisak, bude tezak po jetru,zeludac i sl. U tim situacijama on moze biti otrov i ide u prvu grupu rame uz rame sa anadrolom i ekipom.
U umjerenoj upotrebi moze biti siguran. Ukoliko ste prebolovali zuticu ikad, klonite se ovog aas. Dianabol mozemo posmatrati kao siguran po zdravlje kod umjerenih doza.

Comments

Popular posts from this blog

Genetika