Optimalni nivoi hgh i igf su nuzni ako ciljamo gradnju i fatloss. Visoki nivoi su pozeljni ali kostaju. 191ak rDNA hgh nije jeftin niti mozete od jeftinoce ocekivati magiju. Ghrp i ekipa stvaraju zasicenje relativno brzo, te divljanja kortizola..
Ibutamoren ili Mk677 nije sarms vec oralni lijek koji utice na endogenu produkciju hgh. Zvuci dobro ali nije to prava stvar, zar ne? Ipak je do jaja jeftin sta nam nudi? Zapravo je sve sto smo rekli pa i vise.
Uzimajuci igf lr3 necemo imati podignute nivoe igf bp3. Uzimajuci mk nivoi igd bp3 su se dizali sa 160 na 700 mjernih jedinica(ne znam jesu li nmoli ili sta vec nije ni bitno)...serum nivoi hgh kod korisnika koji su imali 0.17-0.25 nmola su dostizali 2.8-3nmola.
Rdna hgh ima kratak period obavljanja posla, uz ibutamoren mk, puls 24 sata osigura da ste stalno na vrhu referentne..a nivoima igfa "busite" hgh korisnika osim ako ne uzima 8-10iu pharm grade hgh. Dugo ste se zalili da su igfovi losi na trzistu, sad imamo nesto sto de facto radi posao.
Ghrp reci cete isti kurac..ali nije... necu ici u dubinu jer da zelite istrazivati sami biste citali..uglavnom najveca razlika je u tom sto ce posle 6 mjeseci upotrebe nivoi igf i gh biti cak i nesto veci..dajle nema zasicenja. Nuspojave letargije su prisutne i na vise iu hgh...glad na pocetku izrazena posle je nema..nekim cudom kortizol ostane netaknut ali povlaci i velike kol vodurine..tako da sam u 3dana upotrebe dosao sa 98.00 na 101..ne znam da li ce vremenom biti drugacije ali se vodurinom ne opterecujem dok hormoni uticu na tijelo da podsticem anabolizam i dalje.
Na webu korisnici prijavljuju dramaticnije rezultate od tablete mk dnevno tj 25 mg.. nego od 4 iu pharm grade hgh.
Prijedlog..
Mogucnosti..
3mj genotropin pfitzer 3-6iu
2-3 mj mk 25 mg ed
Ekonomik opcija i boostanje natural gh tako da necete imati crash. Imajte na umu da nakon prestanka uzimanja egzogenog hgh ostajete narusenog vlastitog..nista gore kad posle mega oporavka i svjezine ostanete unisteni.. mk ima idealnu poziciju da napravi bridge.
Dalje pada mi na pamet opcija koju sam sproveo od prije par dana konkretno na sebi.
Onaj ko prati proces.. vidio je da sam izgubio dobrih mjesec dana uzimajuci los hgh. 50 dana prije takmicenja dobijam urednu robu. Ostalo je 40 dana da se iskoristi nesto sto trazi inace vrijeme. Hiperresponder jesam ali to ne mijenja pravilo kontinuiteta upotrebe. April mjesec zbog sezone nece omoguciti nastavak pristupa pa prica dalje ide u maju, da bi u junu opet cistio ove lijekove iz sistema..dakle potrebno mi je sto jaci sinergijski uticaj..
40dana upotrebe zelim sto bolje iskoristiti ulozeno..naravno moze i duze ali slijede bine i pod ovim lijekovima nemas realnu sliku bf..pa sve ide out. 5 d out hgh,20d out igf,10d out mk. Ako je igf biopep ne koristite na dijeti zbog ghrp mixanja. Malobrojni korisnici nece primjetiti nikakvu retenciju vode, pa ga mogu ici i do kraja.
Dakle konkretno
genotropin, nista osim toga jer se ne zelim misliti...4-6 iu.ed
Igf lr3 magnus 50 mcg 2/1off
Mk677. Tbl prije spavanja. Proizvodjac magnus pharm
2 treninga dnevno i obje doze hgh subq prije treninga ili u nekim situacijama uzimam nakon.
25 mg mk prije spavanja skupa sa lr3.
Dakle imamo stabilan nocni puls i lagano uspavljivanje uz mk. Apetit iskontrolises ako si za ovog sporta. Uz sve to, puls je stimulisan prirodno i nema supresorski karakter.(mada nije istrazen u upotrebi sa rdna hgh).
Na ovaj nacin, citava hormonalna okolina postaje mnogo mocnija. 2iu hgh i mk + igf > 5iu hgh..cijenovno 1/2.
Postu cu pridodati fotke, prilicno zaliven ali volumen dolazi. Najcudnije od svega je 90 min kardio aktivnosti, uz 120min tegova i <2300kcal i bez refeeda dosta dugo. Pod pump utrostrucen, znam rad gh ali ovo je naznacenije mnogo. Cekamo da se "razbistri" malo pa pratimo promjene na tijelu. Tjelesna tezina je sada na nekih 103-104 kg.
----------------------------------------------
Trudim se da pomognem siroj zajednici, kako bi na bodi bilding binama bilo vise nabildanih momaka..
..Ovaj post je pisan s ciljem da vam omogucim da za manje love ganjate skupe snove. Medjutim, ne zelim da i u jednom momentu iko pomisli da mu hgh i navedeni hormoni rjesavaju problem izgradnje tijela.... da ne bih ostao pogresno shvacen, jer stojim uvijek pri tome da je trening svetinja svakog sporta..I da su svi spoljni faktori samo pojacivaci trenaznih performansi. Medjutim, rang takmicenja i kat o kojoj razmisljam ..ti namece momke koji su mnogo izbodeniji od tebe i uz to finansijski jaci jer vjerovatno ne hrane zenu i 2djece..vec samo bodu u sebe..
...za nekog ko tek ulazi u citavu pricu, nivoi sci fi hormona vam i nisu bitni. Pogledajte golden era bb i vidite tijela, vjerovatno vam nista vise od tog i ne treba..








Comments

  1. This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information. Keep it up. Keep blogging. Looking to reading your next post.
    mk677

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Genetika